Halloween-ul este un alt prilej de campanii promoționale, iar GoDeal24 nu face notă discordantă.

Puteți folosi codul SGO62 pentru o reducere de 62%:

Cele mai bune prețuri sunt atunci când cumpărați un bundle cu mai multe key-uri pe care să le activați pe mai multe PC-uri, laptopuri etc. Office este cea mai folosită suită pentru editare documente în formatele Word, Excel, PowerPoint etc.

SGO50 este codul pentru reducere de 50% la:

Bineînțeles, puteți cumpăra key de Windows 10 și după aceea faceți update în mod gratuit spre Windows 11.

Sunt și pachete / așa-numitele bundle cu Windows + Office, codul SGO62 îl puteți activa pentru a avea un preț cu 62% mai mic:

GoDeal24 este un shop specializat despre care am tot scris de-a lungul anilor, iar feedback-ul a fost întotdeauna excelent. Secțiunea de comentarii aș spune că este o dovadă în acest sens.

Plățile pot fi efectuate prin PayPal pentru un plus de securitate al datelor de pe card etc. Puteți face plata prin PayPal, chiar dacă nu aveți cont în serviciul respectiv. Garanția este de tip 24 / 7.

Aici este diferența între magazinul de mai sus și alte oferte concurente, partea de suport și garanția aferentă că soluția respectivă va funcționa pe termen lung.

Acest articol este susținut de către GoDeal24. 

Categorii: windows

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.