Diverse

Recunosc că m-am bucurat de faptul că Harman-Audio.ro a fost de acord să oferim un mic premiu către cel mai activ cititor al Gadget.ro din 2015. 

În primul rând țin să mulțumesc tuturor celor ce și-au făcut timp să lase un comentariu pe site, de multe ori a fost vorba de un feedback util ce ne-a ajutat pe noi sau pe cei ce ne citesc. Mi-aș dori să am o putere prin care fiecăruia dintre voi să-i pun cel mai dorit gadget sub brad, dar nu sunt Moș Crăciun și nu am un astfel de dar.

Totuși, m-am gândit ca alături de Harman-Audio.ro să-l facem fericit pe cel mai activ membru al comunității Gadget.ro. Este vorba de Liviu după username-ul de pe Disqus  aka Liviu Tănase. De-a lungul ultimilor ani a fost alături de noi, a adus comentarii detaliate, a răspuns celor ce puneau întrebări fără să aibă vreo obligație în acest sens. Îi mulțumesc în mod special și-l aștept să fie alături de noi și în 2016. Afirmația este validă și pentru voi, plus că avem câteva concursuri interesante pe sfârșit de an.

Premiul oferit de Harman-Audio.ro – JBL Horizon (gadget polivalent, boxă cu conectivitate bluetooth, radio FM, ceas digital, hub usb, furnizor de lumină ambientală).

Harman-Audio este importator oficial al brandurilor Harman / Kardon, JBL, AKG, Inakustik, Stewart Filmscreen.

Tag-uri: Harman-Audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.