Dimineata asta m-am trezit mai obosit decat inainte de a adormi. Aseara am avut un sarbatorit si a fost superok. Mai putin cu un frustrat ce nu prea isi avea locul in program. Dar pana la urma daca nu ii bagi in seama le faci cel mai mare rau cu putinta. Imi este greu sa inteleg dorinta unor persoane de a te face sa te simti inutil, sa arate respectivul cat de inteligent este el. Astfel de personaje sunt de evitat – daca doresti sa te simti bine intr-un anumit loc.
               Nu inteleg de ce il macina asa de mult modul in care ma comport eu. Mai de mult avea si poate, inca, are retineri in ceea ce priveste capacitatea mea de a-mi face datoria la serviciu. Niciodata nu am spus ca – Frate eu sunt cel mai tare. Dar nu pot accepta reticentele bazate pe zvonuri rauvoitoare. Sa vina sa vorbeasca cu elevi, cu colegi mei si cu inspectorul – daca vor sa inteleaga si sa constientizeze cu adevarat daca imi fac sau nu treaba. Daca te bazezi pe vorbele unora de la capatul lumii demonstrezi cat de redus poti sa fii. Mai ales ca persoana respectiva a facut mult rau celui care, ar trebui, sa ii fie foarte apropiat.
              Alta problema ar fi ca nu pot intelege de ce exista oameni care trebuie sa injoseasca pentru a se simti si ei valorosi. Trebuie sa te raportezi la tine si posibilitatile tale nu la ce face cel de langa tine si sa concluzionezi ca tu esti mai bun decat respectivul dar nu ai avut noroc.
              Pana la urma sa ii las sau sa ii lasam de o parte pe carcotasi fara motiv si sa ne concentram asupra a ceea ce ne face placere – este weekend si toata lumea trebuie sa se simta bine. Daca citesti articolul asta – sa stii ca iti este adresat Mister AA.

Sursa imagine – babble.com
               
            
              

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.