Recent, cei de la go4it au facut o prezentare a celor mai interesante functii din Vista. Una dintre este, cu adevarat, excelenta. Acum am sa o testez si eu.

                Despre ce este vorba?

                Pai functia se numeste Ready Bost si te ajuta daca nu ai suficienta memorie RAM. Astfel pentru a suplini memoria Ram a caluclatorului tau poti folosi o completare a Ram cu ajutorul unui stick. Pentru a activa funcţia, în My Computer dai click drepata pe stick şi alegi properties din meniu. Te duci la tab-ul Ready Boost, bifezi opţiunea Use this device şi alegi cât din spaţiul acestuia să fie alocată pentru Vista. Pe stick va fi creat un fişier numit readyboost.sfcache.

Sursa imagine – Go4it.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.