Smartphone

Motorola a încheiat un parteneriat cu Decathlon, iar prin campania HelloMișcare oferă mai multe premii pentru cei ce cumpără un smartphone Moto până pe 18 iulie și îl înscriu pe un website dedicat.

Sunt câteva condiții:

  1. Smartphone achiziționat până pe 18 iulie de pe site-ul Motorola, eMAG, Altex, Media Galaxy, Orange, Vodafone, Digi și Flanco;
  2. Cod IMEI înscris pe castigacumotorola.ro;
  3. 50 de vouchere în valoare de 200 lei ce pot fi folosite în orice magazin Decathlon din România, 5 trotinete Oxelo și o bicicletă Rockrider.

Premiile se oferă prin tragere la sorți.

Declarație oficială:

„Motorola este o companie receptivă la nevoile actuale ale consumatorilor, iar preocuparea pentru sănătatea digitală a utilizatorilor este în topul discuțiilor noastre. Îmbunătățirea relației dintre utilizatori și smartphone este o prioritate pentru noi, iar după un an pandemic, în care majoritatea activităților noastre s-au mutat în online, ne dorim să facem un apel la folosirea inteligentă a telefoanelor, în scopul păstrării unei stări de bine, cu ajutorul sportului și a activităților fizice, în aer liber. Le recomand tuturor utilizatorilor de smartphone-uri să găsească un echilibru al tehnologiei în viața lor și să profite de funcțiile telefoanelor, care îi ajută să-și monitorizeze starea de sănătate. De aceea, campania HelloMișcare pe care o dezvoltăm împreună cu Decathlon, are ca scop conștientizarea nevoii de a ne conecta la mișcare. Mai mult decât oricând, tehnologia înseamnă conectivitate și o nouă flexibilitate care ne permite, de cele mai multe ori, să îmbinăm utilul cu plăcutul”, a declarat Răzvan Sturza, Mobile Business Group Lead, Motorola România.

Au și un bonus pentru cei ce ajung în parcul Mogoșoaia – în weekend (trei weekend-uri consecutive, până pe 11 iulie).

Câteva detalii:

  • interval de timp (sâmbăta și duminica între 12 – 18.00);
  • Motorola și Decathlon au amenajat o zonă în parcul Mogoșoaia pentru activitățile sportive;
  • premiile din fiecare weekend sunt 10 mingi de fotbal, 10 mingi de baschet și 10 mingi de badminton.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.