Telefoane Mobile

HMD se pregătește să lanseze noile telefoane Nokia în 120 de țări, în Q2 2017. În perioada aprilie – iunie 2017 ar trebui să vedem Nokia 6, 5 și 3, dar și Nokia 3310 în țara noastră. 

Este o mișcare de amploare pentru startup-ul ce beneficiază de susținerea Foxconn și Nokia. În România, deja găsiți un produs HMD în oferta Orange – Nokia 150. Primul comunicat de presă a fost trimis de către compania de PR ce în trecut se ocupa de Nokia, putem spune că avem relații de colaborare reactivate.

HMD și-ar dori să efectueze o lansare simultană în peste 100 de țări, undeva în luna mai. În acest sens deja pregătesc un stoc de telefoane mobile, o mișcare logistică importantă. În cele peste 100 de țări sunt state din Europa, India, SUA.

Mai multe detalii pentru Nokia 6 și Nokia 3310 găsiți aici și aici. Apropo, este mare lucru pentru ei dacă reușesc să intre direct în oferta operatorilor de telecomunicații – 60 – 70% din piața locală de telefoane mobile spre exemplu.

Sursa: NokiaPowerUser.com

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: nokia

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.