Telefoane Mobile

HMD se pregătește să lanseze noile telefoane Nokia în 120 de țări, în Q2 2017. În perioada aprilie – iunie 2017 ar trebui să vedem Nokia 6, 5 și 3, dar și Nokia 3310 în țara noastră. 

Este o mișcare de amploare pentru startup-ul ce beneficiază de susținerea Foxconn și Nokia. În România, deja găsiți un produs HMD în oferta Orange – Nokia 150. Primul comunicat de presă a fost trimis de către compania de PR ce în trecut se ocupa de Nokia, putem spune că avem relații de colaborare reactivate.

HMD și-ar dori să efectueze o lansare simultană în peste 100 de țări, undeva în luna mai. În acest sens deja pregătesc un stoc de telefoane mobile, o mișcare logistică importantă. În cele peste 100 de țări sunt state din Europa, India, SUA.

Mai multe detalii pentru Nokia 6 și Nokia 3310 găsiți aici și aici. Apropo, este mare lucru pentru ei dacă reușesc să intre direct în oferta operatorilor de telecomunicații – 60 – 70% din piața locală de telefoane mobile spre exemplu.

Sursa: NokiaPowerUser.com

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: nokia

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.