Diverse

Jeff Bezos este cunoscut pentru poziția sa de CEO al Amazon, dar avem un multi-talent în genul lui Elon Musk, cu implicare în zone distincte. Este fondatorul BlueOrigin și patronul publicației Whashington Post, printre altele.  

Amazon a organizat o conferință dedicată roboticii numită MARS, iar Jeff Bezos nu s-a sfiit în a testa un costum robotizat numit Method-2 dezvoltat de către compania sud-coreeană Hankook Mirae Technology.

Mai multe detalii în clip:

Cântărește 1.5 tone și are o înălțime de 4 metri. Method-2 se află într-un stadiu incipient, nu se poate deplasa și doar brațele par a prelua mișcare utilizatorului.

La prima vedere a clipului mi-a adus aminte de costumul robotizat din Avatar, doar că acolo avea o aplicație militară, iar în cazul de față nu este clară direcția în care se merge cu dezvoltarea sa. Mai întâi să-l facă a merge. :)

Jeff Bezos și costumul robotizat;

 

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.