Smartphone

Ştiu că sunt subiectiv în ceea ce am spus în titlul acestui articol, însă când vine vorba de design este aproape imposibil să rămâi obiectiv, aici întotdeauna se implică gustul fiecăruia, tocmai de aceea niciodată la acest capitol nu aş spune că cineva greşeşte.

De curând a apărut în online o primă randare detaliată cu viitorul Honor 200 Pro:

Mie personal mi se pare foarte faină estetica de pe spate, lipsa liniilor drepte mi se pare chiar intrigantă. O altă chestie interesantă este combinaţia de sticlă + piele, una ce oferă o perspectivă diferită, chiar dacă pentru unii ar putea părea un kitsch.

Cât despre partea hardware, Honor 200 Pro ar urma să fie echipat cu un display OLED la rândul lui cu margini curbate cu rezoluţie 1.5K, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, până la 12 GB RAM, până la 512 GB stocare, cameră triplă cu senzor wide de 50 Megapixeli cu OIS şi cameră frontală duală.

Alături de Honor 200 Pro va exista şi Honor 200, o versiune ceva mai accesibilă cu estetică similară, dar cu caracteristici mai modeste. Să nu uităm că seria Honor 200 există deja pe piaţă prin şi mai slăbuţul Honor 200 Lite, telefon lansat oficial în aprilie.

Sursa: gsmarena.com