Telefoane Mobile

Honor pregăteşte lansarea seriei de smartphone-uri Honor Play 4, iar criza globală provocată de virusul SARS-Cov-2 pare că a influenţat producătorul chinez să implementeze o caracteristică utilă pe care am putea să o regăsim în viitor pe mai multe telefoane.

Se pare că modelul Honor Play 4 Pro va avea un senzor capabil să măsoare temperatura corporală a utilizatorilor. Principiul de funcţionare va fi similar cu cel al termometrelor laser actuale, adică va trebui ca smartphone-ul să fie apropiat de frunte (sau altă parte a corpului), iar în câteva secunde în aplicaţia dedicată va apărea temperatura măsurată. Această caracteristică ne va scăpa de un alt cost suplimentar, cel al achiziţionării de termometre.

Honor Play 4 Pro va fi un smartphone destul de bine echipat, acesta urmând a dispune de display de 6.57 inci cu rezoluţie FullHD+, procesor Kirin 990, până la 8 GB RAM, până la 256 GB spaţiu de stocare, cameră frontală duală, conectivitate 5G, baterie de 4200 mAh cu încărcare rapidă la 40W şi Android 10 cu Huawei Mobile Services.

Mai multe detalii despre seria Honor Play 4 vom afla miercuri, 3 iunie.

Sursa: gsmarena.com