Televizoare Horizon OLED Televizoare

Horizon vine cu o veste, aș spune eu, neașteptată. Compania introduce pentru prima dată în gamă două modele de televizoare cu ecran OLED și numește această acțiune drept o premieră în segmentul Private Label atât pentru piața locală, cât și în plan european.

Noile televizoare Horizon Aurora OLED TV 4K sunt disponibile în versiuni cu diagonale de 55 și 65 de inch și integrează tehnologii de imagine precum Wide Color Gamut și Dolby Vision HDR. Platforma software Horizon Smart TV permite acces la aplicațiile Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, Twitch, Rakuten TV, printre multe altele. Totodată, gama Horizon OLED oferă suport pentru integrare cu asistenții vocali Amazon Alexa și Google Assistant.

Pe partea de sunet, televizoarele Horizon Aurora OLED TV 4K se folosesc de experiența JBL și adaugă suport pentru Dolby Atmos, DTS Virtual:X și DTS HD.

Horizon Aurora OLED TV

În ceea ce privește conectivitatea, gama Horizon OLED TV propune funcționalitate WiDi, prin tehnologia Intel Wireless Display, în timp ce pe direcția de contact direct sunt anunțate 3 porturi HDMI 2.1 cu funcție eARC și ALLM (Auto Low Latency Mode).

Pentru anul în curs, Horizon a pregătit și noile modele din Seria 9 QLED HOS 3.0, ce au ca principale puncte de atracție tehnologia Quantum Dot, suport Dolby Vision HDR, software Horizon Smart TV, Amazon Alexa (integrat), suport pentru Google Assistant, WiDi, HDMI 2.1 și, în mare parte, tot ceea ce regăsim la gama OLED.

Noutățile pentru 2022 includ și Seria 8 QLED Android TV, care, așa cum v-ați dat deja seama, vin cu sistem de operare made by Google. Dacă gama OLED și Seria 9 includ câte două modele, de 55 și 65 inch, pentru Seria 8 QLED Horizon are pregătite trei versiuni: de 43, 50 și 55 de inch.

Aș spune că sunt puțin curios să văd la lucru un model Horizon din gama 2022, în special pe cele OLED și QLED+.