Noul Ford Ranger Raptor gAuto

Nu am avut timp să vă scriu despre noua generație Ford Ranger, dar nu mi-aș fi putut-o ierta dacă nu vă aratăm în acțiune Raptor-ul ce urmează a fi prezentat oficial pe 22 februarie 2022. Deocamdată, ne delectăm cu un prototip bine camuflat, pe care pilotul îl pune la încercare în mediul în care se simte cel mai bine pick-up-ul de performanță american.

Nu avem prea multe detalii la dispoziție, dar, atât cât se poate distinge din clipul video de mai sus, noul Ford Ranger Raptor urmează rețeta predecesorului. Mult mai lat și mai înalt, cu roți mai mari și gardă la sol generoasă, Ranger Raptor 2022 va fi o apariție pe șoselele din România și în afara lor.

Poate cea mai bună veste este că Ford Ranger Raptor 2022 va renunța la motorul diesel și va apela la un V6 EcoBoost, pe benzină, așa cum ar fi trebuit să aibă și generația încă actuală.

Dacă ar fi să alcătuiesc un top al mașinilor pe care le-am condus de-a lungul anilor, Ford Ranger Raptor ar urca sus de tot, cel mai probabil ar prinde una dintre primele 3 poziții. Rămân și acum la concluzia din review-ul scris în urmă cu mai bine de un an în urmă: ”Mașina asta este uimitoare. Nu exagerez! Chiar este uimitoare și trebuie neapărat să o conduci ca să realizezi asta”. Deci, abia aștept să mă dau cu noul Ford Ranger Raptor!

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.