Notebook

Cei ce nu-și permit HP Spectre x360 din a 2-a generație se pot orienta spre noul HP Envy 13 ce promite a fi un laptop premium la preț accesibil. 

Are o diagonală de 13.3 inch cu rezoluție FHD sau QHD, autonomie crescută cu 4 ore față de generația anterioară – până la 14 ore conform comunicatului HP. Este o valoare respectabilă, una pe care ne-am dori să o obținem și pe smartphone-urile din dotare. Nu?

hp-envy-13_lifestyle-2

Cântărește 1.42 kg și grosimea atinge 14 mm, folosește cea mai nouă generație de procesoare Intel Core. Balamaua este retro-iluminată, touchpad de dimensiuni generoase fabricat din sticlă, încorporează difuzoare duale cu sunet Bang & Olufsen + HP Audio Boost.

Alte detalii legate noul HP Envy 13:

  • 2 x USB 3.0 + USB Type-C;
  • Intel Core i5 și i7 din a 7-a generație, până la 16 GB memorie RAM, stocare de până la 1 TB pe SSD PCIe;
  • HP Fast Charge – 90 de minute = de la 0 la 90% pentru bateria laptopului.

Urmează a ajunge în regiunea noastră din decembrie 2016, iar prețul de pornire pentru configurația de bază – 799 euro.

Galerie de imagini cu noul HP Envy 13:

Categorii: notebook
Tag-uri: HPHP Envy 13

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.