Notebook

Cei ce nu-și permit HP Spectre x360 din a 2-a generație se pot orienta spre noul HP Envy 13 ce promite a fi un laptop premium la preț accesibil. 

Are o diagonală de 13.3 inch cu rezoluție FHD sau QHD, autonomie crescută cu 4 ore față de generația anterioară – până la 14 ore conform comunicatului HP. Este o valoare respectabilă, una pe care ne-am dori să o obținem și pe smartphone-urile din dotare. Nu?

hp-envy-13_lifestyle-2

Cântărește 1.42 kg și grosimea atinge 14 mm, folosește cea mai nouă generație de procesoare Intel Core. Balamaua este retro-iluminată, touchpad de dimensiuni generoase fabricat din sticlă, încorporează difuzoare duale cu sunet Bang & Olufsen + HP Audio Boost.

Alte detalii legate noul HP Envy 13:

  • 2 x USB 3.0 + USB Type-C;
  • Intel Core i5 și i7 din a 7-a generație, până la 16 GB memorie RAM, stocare de până la 1 TB pe SSD PCIe;
  • HP Fast Charge – 90 de minute = de la 0 la 90% pentru bateria laptopului.

Urmează a ajunge în regiunea noastră din decembrie 2016, iar prețul de pornire pentru configurația de bază – 799 euro.

Galerie de imagini cu noul HP Envy 13:

Categorii: notebook
Tag-uri: HPHP Envy 13
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.