Notebook

HP Spectre x360 este ultrabook-ul premium pe care compania americană mizează în perioada imediat următoare. A ajuns la 2-a generație și este cu 13% mai subțire și cu 11% mai ușor, iar autonomia ar fi crescut cu 25%. 

Folosește procesoare Intel Core din generația a 7-a, ramă îngustă ce elimină 10 mm din fiecare parte a ecranului, grosime de 13.8 mm și cântărește 1.29 kg. Încorporează 4 difuzoare cu tehnologia Bang & Olufsen, dar și HP Audio Boost. Sunt două difuzoare în față și alte două în spate.

hp-spectre-x360-13-6

Pe partea de conectivitate: 2 x USB Type-C cu suport pentru Thunderbolt 3 și 1 x USB Type A 3.0 pentru conectarea celor mai noi dispozitive periferice. Display-ul de 13.3 inch are panel IPS și rezoluție FHD / 1920×1080 pixeli. Stocarea este de tip SSD PCIe cu capacitate de până la maxim 1 TB.

Alte elemente: ventilator dublu pentru momentele în care laptopul ajunge a fi solicitat la maxim, cameră web Truevision FHD cu câmp vizual mărit cu 12%, cameră FHD IR optimizată pentru Windows Hello Facial Log-in, HP Fast Charge pentru încărcarea rapidă a bateriei – în 90 de minute urcă la 90%.

Ajunge în România din decembrie 2016, iar prețul pentru varianta de bază pornește de la 999 euro.

Galerie de imagini cu HP Spectre x360;

Categorii: notebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.