Tablete

HP a prezentat primul său all-in-one PC portabil, cu baterie încorporată. Se numește HP Envy Rove și bănuiesc că va fi importat și în țara noastră din moment ce au trimis un comunicat de presă pe această temă.

Declarație oficială:

“Clienții căută mobilitate și flexibilitate pe dispozitivele lor informatice pentru a le oferi membrilor familiei modalități noi de a construi punți între generații,” a declarat Ron Coughlin, Vicepreședinte Senior și Manager general, Consumer PCs & Consumer Solutions, HP. “HP este în proces de evoluție continuă pentru a răspunde nevoilor clienților noștri prin conceperea unor produse de ultimă generație, precum Rove mobile All-in-One PC, ceea ce le va permite oamenilor să se conecteze, să partajeze și să creeze conținut așa cum nu și-au imaginat vreodată.

Câteva detalii legate de HP Envy Rove:

Integrează un display IPS de 20 inch cu rezoluție de 1600×900 pixeli, trece ușor din poziție verticală în orizontală, control tactil cu recunoaștere a până la zece puncte de contact, boxe cu tehnologie Beats Audio.

Pe partea hardware s-a mizat pe procesoare din a patra generație de la Intel. Nu s-au dus spre plăci grafice dedicate ci au mers pe cele integrate de la Intel. Mă rog, este vorba de Intel HD Graphics 4400.

HP promovează all-in-one PC-ul de mai sus drept un desktop PC polivalent care la nevoie devine un tabletop de 20 inch. Rulează Windows 8, cântărește 5.567 kg, ajunge până la 16 GB memorie RAM de tip DDR3, slot pentru cardurile SD, Wi-Fi a/b/g/n/ac, bluetooth 4.0, Intel Wi-Di, baterie de 62 Whr cu șase celule. Va porni ca preț de la sub 1000 de dolari în SUA.

Sunteți pregătiți pentru HP Envy Rove? Pentru tableta de 20 inch și 5.6 kg?

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.