Notebook

HP a lansat o nouă gamă actualizată de laptopuri Envy, una formată din modele cu diagonală ce variază între 14 inci şi 17.3 inci. Noile device-uri vin echipate cu Windows 11 şi promit o autonomie de minim 9 ore.

Laptopurile dispun de opțiuni puternice CPU și GPU, de conectivitate foarte rapidă cu Wi-Fi 6E și de HP Fast Charge, care asigură o încărcare de 50% în doar 30 de minute. Conținutul creat e în siguranță cu ajutorul tehnologiei AI Image Signal Processor (ISP), care permite dispozitivului să se blocheze automat atunci când utilizatorul se îndepărtează și să pornească la fel de repede atunci când se apropie de PC. Pot fi conectate până la trei monitoare externe 4K, iar noile modele sunt dotate cu o cameră de 5MP pentru apeluri video de înaltă calitate, cu buton de închidere a camerei și HP Presence 2.0.

O noutate importantă adusă de noua serie este aceea că HP este primul producător care introduce pe piaţă un laptop / PC cu certificare IMAX Enhanced. Disponibil pe HP Envy x360 15.6, primul laptop certificat IMAX Enhanced din lume reprezintă o modalitate nouă și simplă pentru consumatori de a experimenta imagini și sunet la calitate IMAX și conținut digital premium.

Ce include acesta ?

  • Raport de aspect extins exclusiv IMAX, pentru anumite filme și secvențe;
  • O versiune specială a tehnologiei DTS:X, pentru a oferi o experiență audio unică, complet imersivă, păstrând întreaga gamă dinamică la nivelul de referință;
  • Conținut IMAX – conținut HDR exclusiv, remasterizat digital pentru o experiență de streaming superioară.

Noua serie de laptopuri va avea un preţ global cuprins între 849.99 dolari (versiunea de 14 inci) şi 1149.99 dolari (versiunea de 17.3 inci). HP Envy x360 15.6 cu certificare IMAX Enhanced are un preţ de plecare de 899.99 dolari.