Notebook

HP a lansat oficial cel mai subţire laptop din lume cu o grosime de doar 10.4 mm. Dacă ne gândim că există şi smartphone-uri cu această grosime, performanţa este şi mai remarcabilă pentru HP Spectre.

Laptopul dispune de un display de tip edge-to-edge de 13.3 inci cu rezoluţie FullHD protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 4, procesoare din generaţia a şasea Intel Core i5 sau i7, până la 8 GB RAM şi 512 GB SSD, trei porturi USB Type-C, difuzoare stereo Bang & Olufsen şi vine preinstalat cu Windows 10.

HP Spectre are un design aparte şi o construcţie premium (datorită utilizării fibrei de carbon şi a aluminiului laptopul cântăreşte doar 1.1 kg). Bateria este împărţită în două piese foarte subţiri şi promite o autonomie de peste 9 ore. Laptopul va putea fi precomandat din 25 aprilie la preţuri ce pornesc de la 1170 dolari.

Sursa: fonearena.com

Categorii: hpnotebook
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.