Smartphone

Începând cu ora 18:00 (ora României), HTC ţine o conferinţă de presă în care a prezentat deja două noi modele de smartphone-uri. Primul dintre ele este HTC Windows Phone 8x.

HTC Windows Phone 8x dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual-core tactat la 1,5 GHz, procesor grafic Adreno 225, 1 GB de RAM, 16 GB memorie interă + card microSD şi un display Super LCD 2 de 4,3 inch ce este protejat cu Gorilla Glass. Dimensiunile sale sunt de 132.4 x 66.2 x 10.1 mm şi are o greutate de 130 de grame. Deja ne-am obişnuit cu telefoane mai grele din partea celor de la HTC.

Carcasa smartphone-ului este una unibody similară cu cea prezentă pe HTC One X  şi este realizată din policarbonat. Ca sistem de operare, HTC Windows Phone 8x rulează ultima versiune de Windows Phone, după cum probabil v-aţi dat seama şi din denumirea telefonului. La capitolul camera foto, terminalul prezintă un senzor de 8 megapixeli ce filmează fără probleme la 1080p şi o cameră secundară pentru apeluri video de 2,1 megapixeli, ce poate de asemenea să filmeze la 1080p.

HTC Windows Phone 8x dispune de deja celebrul sistem audio Beats , conectivitate NFC, Bluetooth 2.1 (o versiune destul de veche), microUSB, Wi-Fi a/b/g/n, un jack audio de 3.5 mm şi o baterie de 1.800 mAh. Smartphone-ul va fi disponibil în 3 variante de culori: negru, albastru şi galben. Momentan nu se ştie nimic legat de preţ.

   Sursa: gsmarena.com