Smartphone

HTC a lansat trei noi modele de smartphone-uri din seria One: SU, SC şi ST care este un dual-sim. Toate cele trei telefoane rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich şi HTC Sense 4.0 UI.

HTC One ST dispune de un display WVGA de 4,3 inch SuperLCD2, processor dual-core tactat la 1 GHz, 1 GB de RAM, 4 GB memorie internă + posibilitatea de extindere cu un card microSD de până la 32 GB, camera foto de 5 megapixeli ce poate filma în format HD la 720p şi sistemul audio Beats. După cum am spus, HTC One ST este telefon dual-sim ce suportă conectivitate 3G şi HSPA+ , însă doar pe principalul card SIM. De asemenea, smartphone-ul va dispune de 3 culori: alb, roşu şi negru.

HTC One SC şi One SU sunt identice ca dotări hardware, singura diferenţă între cele două telefoane fiind pe partea de design: One SU are un design clasic HTC, în timp ce One SC este puţin mai extravagant. Ambele smartphone-uri au procesor dual-core tactat la 1 GHz, 1 GB de RAM, display de 4.3 inch WVGA, 4 GB memorie internă + suport pentru card microSD de până la 32 GB, camera foto de 5 megapixeli cu LED flash şi senzor BSI ce poate filma în format HD la 720p, Wi-Fi, GPS, HSPA+ etc. După cum aţi observat, toate telefoanele sunt identice ca dotări hardware, singura diferenţă între One SC, One SU şi One ST este aceea că One ST este dual-sim.

HTC One SC

HTC One SU

Nu există încă un preţ oficial de achiziţie pentru cele trei smartphone-uri, însă se ştie cu siguranţă că pentru început vor fi lansate doar pentru piaţa din China. Poate le vom vedea şi în Europa, dacă nu pe canale oficiale, pe cele neoficiale.

Sursa: htc.com