Smartphone

Vă scriam în urmă cu câteva minute despre trei noi smartphone-uri din categoria One: SC, SU şi ST pe care HTC le-a lansat pentru piaţa din China. Totuşi, pe internet au mai apărut câteva informaţii neoficiale despre două noi telefoane destinate pieţei internaţionale şi anume HTC One X+ şi HTC 8X. Ambele modele se pare că vor fi lansate în data de 19 septembrie, când HTC va ţine o conferinţă de presă.

Despre HTC One X+ se zvoneşte că va avea un procesor quad-core Tegra 3 tactat la 1,6 GHz, care va fi capabil să ruleze şi la 1,7 GHz pe un singur nucleu. Acest model va mai dispune de 1 GB de RAM, 32 GB memorie internă, display de 5 inch şi va rula Android 4.1 Jelly Bean şi HTC Sense 4.5 UI.

Celălalt smartphone despre care se “bârfeşte” pe internet, HTC 8X sau codename-ul HTC Accord cum a circulat zilele acestea pe internet, va rula Windows Phone 8 pe un display de 4,3 inch HD. Telefonul va fi împins de la spate de un procesor dual-core, 1 GB de RAM, 16 GB memorie internă, camera foto de 8 megapixeli ce va putea filma în format FullHD la 1080p, NFC şi sistemul audio Beats. Nu se ştie sigur dacă terminalul va dispune de slot pentru card microSD.

Surse: pocketnow.com şi pocket-lint.com