Accesorii inteligente

Se spune despre HTC că lucrează la un smartwatch de luni bune, dacă nu ani şi se pare că într-un final se va împlini “profeţia”. Ceasul inteligent se numeşte intern HTC Halfbreak şi va fi realizat în colaborare cu producătorul american de articole sportive Under Armour.

HTC Halfbreak apare şi în câteva poze “scăpate” pe internet, iar la o primă impresie aş putea spune că nu se diferenţiază cu nimic faţă de alte smartwatch-uri cu cadran rotund. Pare a utiliza o reţetă clasică ca design, ceva hardware îmbunătăţit şi Android Wear 1.3 / posibil 2.0 ca sistem de operare. Under Armour îşi va pune amprenta asupra curelei.

Cool !

Sursele spun că HTC Halfbreak va fi prezentat oficial în cadrul MWC 2017, eveniment ce va avea loc în perioada 27 februarie – 2 martie. Nu ştiu dacă voi aţi devenit entuziaşti la auzul acestei veşti, însă mie îmi pare că HTC în continuare îşi sapă singură groapa. Site-urile de specialitate, evoluţia vânzărilor, marii producători, toate şi toţi sugerează că smartwatch-ul este un gadget de marketing cu impact scăzut asupra maselor. Cu toate acestea HTC va lansa un smartwatch. Despre preţ mai are rost să vorbim ?

Sursa: phonearena.com

Categorii: htc

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.