Smartphone

HTC a lansat anul trecut vreo 5-6 smartphone-uri, iar noul an îl începe cu urmaşul modelului HTC Desire 20 Pro. Acesta urmează a fi prezentat oficial în perioada imediat următoare şi se va numi HTC Desire 21 Pro 5G.

Telefonul a apărut în câteva imagini destul de clare, fotografii ce ne confirmă existenţa sa. Pe baza acestora observăm un smartphone cu cameră frontală tip bulină şi un ansamblu foto cvadruplu încadrat într-un modul dreptunghiular. HTC Desire 21 Pro 5G iese în evidenţă cu carcasa sa, una cu o textură ciudată tip fibră de carbon.

La nivel estetic device-ul nu se prezintă deloc rău, acesta respectă mare parte din cerinţele începutului de 2021.

Se pare că HTC Desire 21 Pro 5G va veni cu Android 10, aspect dezamăgitor ţinând cont că Android 11 este disponibil de câteva luni. Dacă era alt producător aş fi zis că aştept un update rapid, însă în cazul HTC nu garantez că această actualizare va exista.

Informaţii hardware nu avem încă, însă din denumire aflăm că smartphone-ul va fi compatibil 5G, iar într-una dintre imagini se observă că senzorul foto principal este unul de 48 Megapixeli. În acest context bănuiesc că HTC Desire 21 Pro 5G va fi un device de buget, unul cu un procesor MediaTek Dimensity 7xx sau 8xx.

Sursa: slashleaks.com

Categorii: htc
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.