Telefoane Mobile

HTC One M8 este considerat cel mai frumos smartphone cu Android și asta pe bună dreptate. Conform informațiilor vehiculate pe site-urile și blogurile tech din dot com, în 19 august urmează a fi anunțat HTC One M8 cu Windows Phone 8.1.

Specificațiile hardware ar fi identice cu cele de la versiunea Android (5 inch FHD, Snapdragon 801 quad-core, Adreno 330 GPU, 2 GB RAM, 16 / 32 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD). Să vedem dacă vor păstra camera Ultrapixel sau adoptă senzorul de 13 Megapixeli de la HTC One Mini 2.

Ultimul smartphone HTC cu software Microsoft este HTC Windows Phone 8X lansat în 2012. Și uite cum apare primul rival adevărat pentru Nokia Lumia 930.

HTC-One-M8-Windows-Phone-8.1

 Sursa: TheVerge.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.