Telefoane Mobile

Nu prea mai sunt telefoane mobile la care nu se cunosc specificațiile hardware cu ceva timp înainte de lansarea oficială. Așa este și cazul lui GALAXY S5 în versiunea LTE-A ce atinge viteze în download de până la 300 Mbps pe rețeaua 4G.

Există deja o variantă de S5 LTE-A în Coreea de Sud. Câteva din detaliile sale hardware: display de 5.1 inch cu rezoluție 2560×1440 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 805 quad-core pe Krait 450, Adreno 420 GPU, 3 GB RAM, 16 / 32 GB spațiu de stocare + slot pentru microSD).

GFXBench relevă câteva informații legate de GALAXY S5 LTE-A în varianta internațională. Se adoptă un ecran de 5.2 inch cu rezoluție full HD / 1920×1080 pixeli, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare. Observați că din mers au ales un alt display și a fost redusă cantitatea de memorie RAM, varianta de 32 GB s-ar putea să nici nu fie anunțată.

Sunt sigur că GALAXY S5 ar fi avut un succes mai mare dacă din start adopta specificațiile lui S5 LTE-A din Coreea de Sud. Pe de altă parte, prețul ar fi urcat și mai tare. Vă dați seama că versiunea LTE-A va costa mai mult față de varianta standard cu Snapdragon 801, Adreno 330 GPU și viteze de până la 150 Mbps. Pe de altă parte, testele de benchmark pot fi ușor falsificate. Detaliile oficiale le așteptăm din partea companiei sud-coreene.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.