Software

Dacă iniţial a fost promovată ideea că HTC One M8 nu va trece la Android 7.0 Nougat, se pare că HTC a făcut un ultim efort pentru acest smartphone şi îi va aduce cea mai nouă versiune a sistemului de operare.

Operatorul telecom american T-Mobile a confirmat în urmă cu câteva zile că toţi utilizatorii HTC One M8 pot trece deja la Android 7.0 Nougat. Chiar dacă nu avem informaţii privind disponibilitatea update-ului şi pentru restul utilizatorilor, ştim că acesta există şi va veni la un moment dat. Din când în când mai puteţi verifica în setări dacă puteţi trece la noua iteraţie Android.

Trebuie să îi apreciem pe cei de la HTC că au adus acest update pe un smartphone lansat în urmă cu 3 ani. Alţi producători nu sunt în stare să aducă noutăţi software nici pe telefoane de anul trecut. Good job HTC !

Update: Sau nu :)). Se pare că un reprezentant T-Mobile a confirmat celor de la theandroidsoul.com că este o eroare şi că HTC One M8 nu va primi update la Android 7.0 Nougat. Confirmarea încă există pe pagina oficială T-Mobile, însă aceasta va fi înlăturată curând. Chiar eram impresionat că HTC aduce “nuga-ul” pe Snapdragon 801, procesor realizat pe arhitectură de 32 biţi.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: androidhtc
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.