Software

HTC s-a ţinut de cuvânt şi a lansat în decembrie anul trecut update-ul oficial la Android 6.0 Marshmallow pentru smartphone-urile HTC One M8 şi One M9. Cum ne-am obişnuit de altfel, noile versiuni ajung o idee mai târziu şi în ţara noastră.

Începând de astăzi, 19 ianuarie, HTC a început distribuirea update-ului pentru Android 6.0 Marshmallow în România doar pentru HTC One M8. Pe pagina de Facebook a producătorului taiwanez există deja utilizatori care confirmă instalarea celei mai noi versiuni Android.

htc 3

În urmă cu câteva zile, HTC România a postat pe aceeaşi pagină de Facebook informaţia că şi HTC One M9 va trece la Android 6.0 Marshmallow, însă din 26 ianuarie. La foarte scurt timp după postarea anunţului acesta a fost şters, însă am reuşit să fac o captură de ecran care confirmă data.

htc

Ca utilizator de HTC One M9 aştept cu nerăbdare data de 26 ianuarie pentru a trece pe cea mai nouă iteraţie Android. Până atunci dacă avem cititori care utilizează un HTC One M8 îi rog să ne transmită dacă şi-au făcut update-ul şi dacă au observat ceva îmbunătăţiri.