Software

De obice anunț disponibilitatea unui update software, dar de data aceasta HTC mă forțează să dau o veste proastă celor care și-au achiziționat HTC One Mini 2

În octombrie 2014, HTC a confirmat că lucrează în a aduce Android 5.0 Lollipop pe HTC One Mini 2 și într-un răspuns oferit pe twitter de pe canalul oficial anunță decizia lor în a nu mai oferi update-ul software.

Motivația?

Nu ar oferi o experiență de utilizare plăcută. Și asta în contextul în care o tabletă lansată în 2011 rulează 5.1 Lollipop, detalii aici. Așa își mai bate HTC un cui în sarcofag. Păcat că nu sunt în stare să ofere update de software pentru măcar 1.5 – 2 ani.

Câteva din specificațiile lui HTC One Mini 2: display de 4.5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 400, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, 4G / LTE, cameră de 13 Megapixeli și frontală de 5 Megapixeli, baterie de 2110 mAh. Comentariile primite de către HTC pe twitter sunt sugestive. Detalii la sursă.

Sursa: HTC.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.