Telefoane Mobile

HTC One mini 2 nu a fost prezentat oficial. Pe site-urile și blogurile tech au apărut datele hardware și o primă imagine de presă. Sunt puține companii care scapă de nebunia scăpărilor de date și fotografii cu device-uri neanunțate.

Noul smartphone HTC ar integra un display de 4.5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, procesor Qualcomm quad-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, Android 4.4 + Sense UI 6, cameră de 13 Megapixeli.

htc-one-mini2

Se renunță la tehnologia Ultrapixel pentru camera principală și HTC merge pe un senzor “clasic” de 13 Megapixeli. În săptămânile următoare vor sosi și datele oficiale (preț, disponibilitate, date hardware exacte etc).

Sursa: PhoneArena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.