Hardware

Alături de tabletele Acer Iconia de 7 inch au fost prezentate și două all-in-one-uri: Acer Aspire U5-620 și Acer Aspire Z3-615.

1. Acer Aspire U5-620

Aspire-U5-620_kb-mouse_left-facing-Win81_1542D87D

Se mizează tare pe certificarea Skype. Include un microfon cu tehnologia Acer Purified Voice, iar difuzoarele frontale promit sunet de calitate. Camera web înregistrează la 1080p. Și aici au implementat o altă tehnologie, Wide Field of View. Ei spun că astfel ai parte de comunicații mai dinamice.

Acer Aspire U5-620 dispune de control tactil, iar ecranul său ar fi tratat oleofobic și nu ar aduna amprentele într-un ritm accelerat. Integrează un display FHD de 23 inch, procesoare Intel din a 4-a generație, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce GTX, Wi-Fi în standardul ac, 1 TB spațiu de stocare.

Prețurile pornesc de la 899 euro, disponibil de la sfârșitul lui mai.

2. Acer Aspire Z3-615

Aspire-Z3-615_left-facing-Win81_4B47578A

Este un alt AIO Acer. Compania taiwaneză îl promovează drept un all-in-one perfect pentru familie, performanțe satisfăcătoare. Încorporează un display FHD de 23 inch, procesoare Intel Core din a 4-a generație, placă grafică dedicată NVIDIA GeFroce, două difuzoare frontale.

Costurile de comercializare pornesc de la 699 euro, disponibi de la sfârșitul lui mai.

Categorii: hardware

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.