Smartphone

Mi se pare un pas logic și anunțarea specificațiilor complete pentru HTC One Mini. Se vorbește de acest smartphone de câteva luni. A intrat pe mâna unor site-uri din dot com, au fost făcute teste de benchmark etc. Mai lipsea doar anunțul oficial.

Specificațiile hardware pentru HTC One Mini:

– display de 4.3 inch cu rezoluție de 1280×720 pixeli cu tehnologia Super LCD2 / regăsit și pe HTC Windows Phone 8X;

– procesor Qualcomm Snapdragon 400 MSM8930 de tip dual-core la 1.4 GHz, Adreno 305 GPU, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare;

– Android 4.2.2 Jelly Bean cu Sense UI 5;

– 4G/ LTE, 3G, Wi-Fi, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS;

– cameră principală de 4 Megapixeli și frontală de 1.6 Megapixeli

– baterie de 1800 mAh, 122 gr. și 9.25 mm grosime.

Nu a fost specificat prețul de comercializare și disponibilitatea, dar presupun că în viitorul apropiat va sosi și pe plan local. HTC One Mini va lupta de la egal la egal cu GALAXY S4 Mini și spre binele HTC sper să nu meargă direct în aceeași categorie de preț / aprox. 2000 de lei. HTC One costă cu vreo 3 – 400 de lei în plus.

HTC One Mini nu dispune de OIS / Optical Image Stabilizer, nici deNFC. S-au orientat spre o baterie de 1800 mAh.

htc-one-mini-aluminium-1

Sursa: FoneArena.com

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: HTC One Mini
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.