Telefoane Mobile

Camera foto de pe telefoanele mobile și mai ales de pe telefoanele inteligente a ajuns a înlocui cu succes și un aparat foto compact. Tocmai de aceea au și început camerele foto compacte să înglobeze cât mai multă tehnologie și să devină mai ofertante și ca preț.

HTC One X înglobează multă tehnologie pe partea foto și HTC are dorința de a livra telefoane cu o cameră foto ce să nu mai primească reproș. Nu mă pot pronunța asupra sa pentru că nu l-am văzut la lucru. M-am jucat cu HTC Sensation XL, spre exemplu, și m-a uimit cât de bine fotografiază cu senzorul său de 8 Megapixeli care fie vorba între noi este și generos în dimensiuni.

Sony Xperia S integrează un senzor de 12 Megapixeli, iar Sony ar trebui să aducă un smartphone complet pe zona de fotografie ca și defuncta Sony Ericsson ce impresiona aici. Samsung Galaxy Nexus a fost o mică decepție și mai ales când s-a auzit că Samsung & Google au optat pentru un senzor de doar 5 Megapixeli, dar pe mine m-a uimit prin calitate atât la fotografie cât și la filmare. Nu-i rău deloc fiind una dintre cele mai bune camere de 5 Megapixeli de pe un smartphone.

Smartphone HTC One X Sony Xperia S Samsung Galaxy Nexus
Cameră foto și video 8 Megapixeli și rezoluție maximă de 3264×2448 pixeli, LED flash, înregistrează video și poate fotografia în același timp, geo-tagging, detectare a feței și a zâmbetului, filmează la 1080p cu 30 fps, stereo sound, stabilizare video, cameră frontală de 0.3 Megapixeli care filmează la 720p 12 Megapixeli cu rezoluție maximă de 4000×3000 pixeli, autofocus, LED flash, geo-tagging, touch focus, filmează la 1080p cu 30 fps, autofocus continuu, video light, stabilizare video, cameră frontală de 1.3 Megapixeli care filmează la 720p și 30 fps 5 Megapixeli și rezoluție maximă de 2592×1944 pixeli, autofocus, LED flash, touch focus, geo-tagging, detectare a feței, filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 1.3 Megapixeli care filmează la 720p cu 30 fps


Sursa: SoyaCincau.com / Credit foto