HTC

Abia ce s-a intrat în Q3 că HTC a şi raportat un profit fără precedent pentru compania taiwaneză (via). Astfel în Q2 au raportat venituri de 1,88 miliarde dolari din care a reieşit un profit de 268 milioane dolari. HTC nu a spus care a fost aportul direct al zonei de smartphone-uri dar mare parte din rezultatele financiare se datorează succesului de care are parte Android în 2010.

Anul trecut HTC nu avea în portofoliu decât trei telefoane pe Android – HTC Hero, Dream şi Magic iar acum peste 20 de smartphone-uri întregesc oferta lor. Aş aminti HTC Desire care în opinia mea este cel mai tare telefon iar pentru a vă lămuri priviţi ce specificaţii tehnice are.
Viitorul se anunţă şi mai bun pentru HTC. Zvonurile din blogurile de tehnologie de afară amintesc de supertelefoane ce sunt dezvoltate spre a fi lansate în viitorul apropiat. Acum se vede că există bază pentru  investiţiile în tehnologie.

Categorii: htc

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.