HTC

HTC a lansat două telefoane cu Windows Phone 7 Mango. Noutățile aduse de acest update sunt  sunt legate de interfața cu live tiles îmbunătățită. suportul pentru multitasking. Să vedem ce date hardware animă pe HTC Titan:

– ecran S-LCD de 4.7 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor tactat la 1.5 GHz, 512 MB RAM, 16 GB spațiu de stocare, slot pentru microSD;

– Windows Phone 7 Mango

– 3G cu viteze de download de până la 14.4 Mbps, Wi-Fi, bluetooth, GPS;

– cameră de 8 Megapixeli cu senzor adaptat pentru lumina slabă și filmează HD, cameră secundară pentru apeluri video de 1.3 Megapixeli;

– design unibody, baterie de 1.600 mAh, 160 grame, 9.9 mm grosime.

Uimește ecranul de dimensiuni generoase ce afișează o rezoluție destul de mică de doar 480×800 pixeli. Au ales un procesor single core regăsit și pe HTC Flyer în locul unuia dual-core. Poate îl vom vedea într-o recenzie. Samsung a lansat un device și mai mare – de 5.3 inch – Samsung Galaxy Note.

 

Sursa: Gsmarena.com

Categorii: htc

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.