HTC

HTC a lansat două telefoane cu Windows Phone 7 Mango. Noutățile aduse de acest update sunt  sunt legate de interfața cu live tiles îmbunătățită. suportul pentru multitasking. Să vedem ce date hardware animă pe HTC Titan:

– ecran S-LCD de 4.7 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor tactat la 1.5 GHz, 512 MB RAM, 16 GB spațiu de stocare, slot pentru microSD;

– Windows Phone 7 Mango

– 3G cu viteze de download de până la 14.4 Mbps, Wi-Fi, bluetooth, GPS;

– cameră de 8 Megapixeli cu senzor adaptat pentru lumina slabă și filmează HD, cameră secundară pentru apeluri video de 1.3 Megapixeli;

– design unibody, baterie de 1.600 mAh, 160 grame, 9.9 mm grosime.

Uimește ecranul de dimensiuni generoase ce afișează o rezoluție destul de mică de doar 480×800 pixeli. Au ales un procesor single core regăsit și pe HTC Flyer în locul unuia dual-core. Poate îl vom vedea într-o recenzie. Samsung a lansat un device și mai mare – de 5.3 inch – Samsung Galaxy Note.

 

Sursa: Gsmarena.com

Categorii: htc
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.