Smartphone

HTC nu mai este atât de activ pe cât era în urmă cu câţiva ani, iar situaţia financiară precară pare a nu-i mai permite să lanseze telefon după telefon. De curând au apărut primele informaţii despre smartphone-ul HTC X10, device care s-ar putea lansa în luna ianuarie în cadrul CES 2017.

Conform acestor surse HTC X10 ar urma să dispună de un display de 5.5 inci cu rezoluţie FullHD, procesor MediaTek Helio P10, 3 GB RAM, 32 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 13 megapixeli cu OIS, conectivitate 4G, dual-sim şi Android 7.0 Nougat ca sistem de operare. Se pare că HTC X10 va costa aproximativ 290 dolari.

Există deja şi câteva imagini neoficiale cu terminalul, iar din acestea observăm că HTC X10 va avea o construcţie metalică de tip unibody, posibil difuzoare duale frontale şi nu va fi echipat cu scanner de amprentă. Mai multe detalii vom afla în zilele următoare.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: htc
Tag-uri: HTCHTC X10
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.