Diverse

Producătorul chinez Huawei a anunţat oficial noul parteneriat strategic cu compania germană Leica cunoscută la nivel mondial pentru camerele foto de foarte bună calitate. Leica este un jucător modest în domeniul senzorilor foto pentru smartphone-uri şi tablete, singura sa colaborare de până acum fiind realizată cu Panasonic pentru terminalul Panasonic CM1.

leica

Cele două companii nu au dorit să ofere informaţii detaliate cu privire la acest parteneriat, însă există speranţe foarte mari ca în 1-2 ani de cercetare să fie lansate noi generaţii de camere foto pentru telefoanele inteligente. Se doreşte ca lentilele Leica să aducă un plus de calitate, dimensiuni mai reduse şi fotografii la cele mai înalte standarde.

Sunt sigur că în anii ce vor urma vom vedea pe piaţă smartphone-uri Huawei cu lentile Leica ce vor avea rezultate mult îmbunăţite comparativ cu flagship-urile actuale.

Sursa: fonearena.com

Categorii: diversehuawei
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.