Accesorii inteligente

Huawei a lansat în ţara noastră smartwatch-urile Huawei Watch Fit 3 şi Huawei Watch 4 Pro Space Edition, cât şi o variantă pe verde pentru Huawei Watch 4 de 41 mm.

Huawei Watch Fit 3 este cel mai accesibil dintre toate noutăţile, acesta integrându-se în conceptul Huawei Fashion Squared. Cu un format pătrăţos, ceasul are un corp construit din aluminiu şi un display AMOLED de 1.82 inci cu rezoluţie de 480 x 480 pixeli.

Smartwatch-ul cântăreşte 26 de grame şi are o grosime de doar 9.9 mm. La nivel de conectivitate reăgsim bluetooth 5.2 şi GPS, iar pentru cei mai aventurieri, Huawei Watch Fit 3 vine cu certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la scufundări. Ceasul promite o autonomie de până la 10 zile, iar la nivel de funcţii avem deja cunoscutele Huawei TruSleep 4.0, TruSeen 5.5, cât şi noutăţile Sleep Breathing Awareness şi Smart Sports.

Huawei Watch Fit 3 are un preţ recomandat în România de 769 lei, iar în etapa de precomandă primiţi gratuit căştile Huawei FreeBuds SE 2 şi încă o curea. Detalii aici.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition este o versiune specială de Huawei Watch 4 Pro, un smartwatch construit din materiale folosite în industria aerospaţială. Estetica la rândul ei este inspirată din acelaşi domeniu, principalul punct de atracţie fiind conceptul LAVAL, unul inspirat din duza Laval, o componentă utilizată la realizarea rachetelor şi navelor spaţiale.

Cadranul acestui ceas este realizat din material ceramic nanocristalin, iar ecranul este protejat cu sticlă de safir sferic. Huawei Watch 4 Pro Space Edition este unul dintre cele mai rezistente smartwatch-uri, acesta având certificare IP68, 5ATM şi chiar unul Mohs de nivel ridicat.

Restul specificaţiilor sunt identice cu cele prezente pe Huawei Watch 4 Pro, ceas al cărui review detaliat îl puteţi găsi deja pe gadget.ro.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition are un preţ recomandat în România de 3299 lei, iar în etapa de precomandă primiţi gratuit căştile Huawei Freebuds 5i. Detalii aici.

Ultimul, dar nu cel din urmă, este Huawei Watch 4 de 41 mm pe verde. Noua variantă aduce un upgrade de design şi o variantă de culoare fresh. Culoarea a fost inspirată din natura primăvara când totul este verde şi frumos.

Review-ul pentru Huawei Watch 4 îl găsiţi de ceva timp pe gadget.ro, iar în cazul în care vă place acest smarwatch, aflaţi că la comanda sa primiţi gratuit şi căştile Huawei FreeBuds SE 2. Detalii aici.