Accesorii inteligente

Începând cu data de 8 iulie Huawei a lansat campania Light Up Your Rings, un challenge pe aplicaţia Huawei Health. Participanții care obțin un set perfect de 3 inele complete timp de 5 zile pe săptămână pot acumula puncte în Huawei Store, puncte ce ulterior pot fi folosite pentru reduceri la cumpărăturile din magazinul online.

În plus, participanții pot debloca medalii, cum ar fi 7 Days Perfect Week Medal, prin acumularea unui set complet de inele în fiecare zi a săptămânii.

Scopul aceste campanii este acela de a motiva utilizatorii să fie activi cel puţin cinci zile pe săptămână – completând inelul roșu prin arderea caloriilor, inelul galben prin exerciții și inelul albastru stând în picioare sau mișcându-se.

Ca parte a acestei campanii, Huawei a organizat un maraton urban în Paris, unul la care a participat ca alergător principal Sir Mo Farah, campion olimpic la probele de 5.000 şi 10.000 de metri în 2012).

La finalul acestui maraton pentru sănătate, Sir Mo Farah a declarat că „Integrarea tenologiei în antrenamentele de zi cu zi ne permite să urmărim mai ușor progresele pe care le facem și să rămânem motivați. Este o modalitate excelentă de a arăta cât de accesibil și grozav este să faci sport. Spre exemplu, sugestiile inteligente și Huawei Activity Rings m-au ajutat să-mi îndeplinesc obiectivele personale de fitness și să încurajez un stil de viață sustenabil, sănătos și activ, prin transformarea eforturilor mele în progrese vizibile.”

Pe Huawei Store Romania veţi putea găsi numeroase reduceri şi cadouri pentru accesoriile inteligente axate pe sănătate şi fitness:

  • HUAWEI WATCH FIT 3 beneficiază de o reducere de 100 de lei și vine însoțit de o curea extra, oferită cadou;

  • Pentru HUAWEI WATCH GT 4, prin aplicarea codului ASUMMERWAVE25, cumpărătorii vor beneficia de o reducere de 25% la variantele 46mm Green, 46mm Black, 41mm Light Gold și 41mm Green. Pentru alte variante de culoare cumpărătorii vor primi un pachet promoțional care include o curea extra și o pereche de căști HUAWEI FreeBuds SE 2;
  • HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition beneficiază de o reducere de 20% și vine însoțit de o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 5i;

  • În cazul căștilor HUAWEI FreeClip, prin aplicarea codului ASUMMERWAVE20, la variantele Black și Purple, cumpărătorii vor beneficia de o reducere de 20%.;

  • Același cod promotional poate fi aplicat și în cazul căștilor HUAWEI FreeBuds 5 pentru o reducere de 20% din preț.