Telefoane Mobile

Chiar dacă mulţi dintre noi ne-am gândit că interdicţiile Statelor Unite ale Americii aplicate împotriva Huawei vor afecta serios compania la nivelul vânzărilor, se pare că Huawei a reuşit să recupereze din alte pieţe, acolo unde aceste interdicţii sunt egale cu zero.

În urmă cu doar câteva zile aflam că în primele 9 luni din 2019 compania chineză a avut vânzări cu 24% mai mari comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Huawei a anunţat acum câteva ore pe contul său global de Twitter că a reuşit să treacă pragul a 200 de milioane de smartphone-uri vândute anul acesta, cu 64 de zile mai devreme decât în 2018. Rezultatul este unul remarcabil ţinând cont de presiunile existente şi probabil că solidaritatea chinezilor a contat foarte mult în obţinerea acestei performanţe.

În acest moment majoritatea smartphone-urilor Huawei vin la pachet cu suita de aplicaţii Google, însă sunt foarte curios cum va reacţiona piaţa globală în 2020 când situaţia se va schimba radical şi telefoanele vor veni fără tot ce înseamnă aplicaţii Google.

Categorii: huawei

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.