Diverse

Sâmbătă, 26 octombrie, George Buhnici va prezenta ultima ediţie a emisiunii iLikeIT. Cea mai apreciată emisiune despre tehnologie din România rămâne astfel fără cel care a consacrat-o.

”Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine !”, a declarat George Buhnici.

Alături de George Buhnici pleacă şi colaboratorul său, Marian Andrei, cel care va fi alături de George în actualele şi viitoarele sale proiecte.

Interesant este că iLikeIT va continua într-un nou format, cu un alt prezentator. Ce zici Emil, ne băgăm ? Tu în locul lui George Buhnici, eu în locul lui Marian. Pe Darius îl băgăm la SuperSPEED şi echipa gadget.ro este la Pro TV :)).

Sursa: stirileprotv.ro

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.