Arhiva-Alte telefoane mobile

Vorbim de un model co-branded dezvoltat de Huawei în colaborare cu o divizie a Discovery Channel. L-am văzut astăzi băgat la apă şi apelul nu s-a pierdut ci a continuat fără probleme sau lăsat să cadă de la 150 cm pe gresie. Nu i s-a întâmplat nimic şi era de aşteptat să fie aşa.

Nu este un smartphone ci un telefon simplu pentru apeluri şi mesaje, dar un telefon care nu se teme de contactul cu apa, zăpada, praful, zgârieturile inerente şi alte chestii de gen. Carcasa este cauciucată şi dă o aderenţă sporită. Culorile alese sunt plăcute, protecţia suplimentară nu-l face uriaş încadrându-l în dimensiunile clasice unui feature phone.

– ecran de 2 inch cu rezoluţie 240×320 pixeli sau QVGA şi tehnologie TFT;

– suportă 3G, bluetooth, GPS, aGPS acces la twitter şi facebook în mod facil, jack de 3.5 mm;

– busolă, senzor de mişcare;

– cameră de 2 Megapixeli;

– baterie de 1.000 mAh.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.