Telefoane Mobile

A fost lansat un alt smartphone interesant cu Android, display de 5 inch și conectivitate 4G. Se numește Huawei Honor 4 Play și urmează a fi vândut în China la prețul de… 101 euro. Prevăd că peste câteva luni ajunge și pe rafturile magazinelor online autohtone la un cost de 2 – 3 ori mai mare.

Ce oferă Huawei Honor 4 Play la 101 euro?

Dispune de un display de 5 inch cu rezoluție la 720p, procesor Qualcomm Snapdragon 410 de tip quad-core la 1.2 GHz pe 64-bit, conectivitate dual-sim, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, 8 Megapixeli cu LED flash și cameră frontală de 2 Megapixeli, baterie de 2000 mAh.

Spatele lui Honor 4 Play este acoperit cu un plastic ce imită pielea, în stilul lui GALAXY Note 3. Ca design amintește de telefoanele Samsung cu Android. În rest nu sunt prea multe de spus. Este un smartphone care dacă ar fi adus în Europa la un preț similar cu cel din China ar face vânzări generoase, mai ales pe piețele emergente.

Sursa: GSMdome.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.