Software

Huawei Honor 7 a fost testat de către Darius Pană, iar în review îi găsiți toate punctele PRO și CONTRA. În timp avem o veste bună pentru cei ce și-au cumpărat smarthone-ul companiei chineze. 

În Uniunea Europeană, Huawei livrează update la Android 6.0 Marshmallow pentru Honor 7. Au făcut acest anunț pe pagina lor de twitter, bănuiesc că-l livrează OTA în trepte și nu ar strica să faceți o mică verificare în secțiunea dedicată din setările telefonului.

 

Nu am găsit detalii legate de noutățile pe care Android 6.0 Marshmallow le aduce, bănuiesc că Emotion UI trece spre o iterație superioară. Ar fi interesant de văzut dacă autonomia și performanțele smartphone-ului sunt îmbunătățite.

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.