Software

Update-ul către Android 6.0 Marshmallow pentru Samsung GALAXY S5 a început a fi oferit și în alte state, pe lângă Coreea de Sud. 

În Trinidad Tobago, S5 în versiunea SM-G900M primește notificare legată de disponibilitatea cele mai noi iterații Android prin OTA – over-the-air. Pe site-urile de specialitate se specifică că G900M este numele de cod pe care GALAXY S5 îl avea în oferta Vodafone.

Mă aștept ca Samsung să pornească a oferi 6.0 Marshmallow în mod treptate, către toate statele în care și-a comercializat modelul S5. Este o veste bună, mai ales că de obicei un telefon Android este părăsit ca suport software după 1 – 1.5 ani, iar S5-ul a fost lansat în 2014.

Pe de altă parte, Samsung arată respect față de ce ce și-au achiziționat smartphone-ul și câștigă la nivel de percepție. Update-ul spre 6.0 Marshmallow are 1.47 GB.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.