Smartphone

Dintre telefoanele pe care le-am văzut ieri v-am vorbit de Huawei-Discovery Expedition, Huawei Vision şi acum trecem spre smartphone-ul lor poziţionat în segmentul de top. Din păcate în ţara noastră va sosi abia în 2012. Sunt două versiuni de culoare: alb şi negru. Mi-a adus aminte de LG Optimus 2X care la rândul său a fost criticat că seamană cu iPhone 4. Au pus o interfaţă uşor personalizată ce aminteşte de HoneyComb, deşi vorbim de un smartphone cu 2.3 Gingerbread.

Materialele din care este fabricat mi s-au părut a fi de nivel mediu. Carcasa bateriei este din plastic uşor lucios. Oficialul care a vorbit despre Honor a insistat că bateria telefonului de 1.900 mAh oferă autonomie de până la 2 – 3 zile fiind în opinia sa primul smartphone Android ce reuşeşte să nu epuizeze bateria într-o singură zi. Îl aştept la test pentru a confirma, ar fi un mare plus pentru Honor faţă de concurenţă.

Telefon mobil

Huawei Honor

Dimensiuni

10.9 mm grosime

Ecran

capacitiv de 4 inch cu rezoluţie 480×854 pixeli

Procesor

1.4 GHz

Memorie

512 MB RAM, 4 GB spaţiu de stocare şi microSD de până la 32 GB

GPU

Sistem de operare

Android 2.3.5 Gingerbread

Conectivitate

3G, Wi-Fi, microUSB, bluetooth, jack de 3.5 mm, GPS

Cameră foto şi video

8 Megapixeli cu autofocus şi HDR, cameră secundară de 2 Megapixeli

Baterie

1.900 mAh

Greutate

140 gr.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.