Smartphone

În România nu a sosit în mod oficial nici măcar Motorola Milestone 3 ce corespunde lui Droid 3. Seria Droid cuprinde telefoane cu tastatură qwerty care au făcut istorie de-a lungul timpului. Dovada că Motorola nu-şi ţine bine secretele este în imaginile de mai jos în care apare Droid 4. S-au inspirat de la Motorola RAZR care prin cei 7.1 mm grosime este cel mai subţire smartphone Android. Este de aşteptat ca împreună cu tastatura qwerty fizică să nu depăşească 10 mm.

Legat de hardware se vorbeşte de un dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, conectivitate largă şi arhicunoscută cu 3G, Wi-Fi, bluetooth, GPS şi multe altele, cameră de 8 Megapixeli care filmează la 1080p şi sistemul de operare se opreşte la Android 2.3.5.

Aş prefera să văd telefoane noi cu Android 4.0 de la Motorola şi celelalte companii producătore de telefoane mobile şi să lase 2.3 Gingerbread să aparţină de domeniul trecutului.

Sursa: droid-life.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.