Accesorii inteligente

Honor Band 4 se dorește a fi un rival direct al Xiaomi Mijia Hey+. Prețul în China se situează în jurul a 30 dolari, iar în ecuație intră și un ecran de 0.95 inch cu panel AMOLED. 

Alte specificații regăsite pe Honor Band 4:

  • ecran AMOLED de 0.95 inch protejat cu sticlă 2.5D și certificare 5ATM în ce privește contactul cu apa și praful;
  • monitorizare a distanței și somnului, senzor pentru ritmul cardiac;
  • baterie de 100 mAh ce ar oferi autonomie de până la 14 zile.

TruSeen 2.0 realizează un infografic cu ritmul cardiac în diverse activități (mersul pe bicicletă, alergat etc). TruSleep 2.0 analizează somnul, inclusiv REM + oferă sfaturi personalizate.

Honor Band 4 sosește și în versiunea: Running Edition. Ecranul AMOLED este părăsit în favoarea unui POLED monocrom, baterie de 77 mAh. Aduce un plus pe partea de statistică: cadența pașilor, dimensiunea, contactul cu solul, analiza a modului în care piciorul calcă în alergare etc.

Prețurile din China:

Honor Band 4 în culorile Negru, Albastru și Roz – aprox. 29 dolari / 25 euro;

Honor Band 4 Running Edition în culorile Negru, Albastru, Roșu, Galben, Verde și Roz – aprox. 15 dolari / 13 euro.

Debutează din 20 septembrie.

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.