Accesorii inteligente

Personal mi se pare că Xiaomi Mi Band 3 este cea mai ofertantă brăţară inteligentă de buget existentă la ora actuală în piaţă. Pentru o sumă modică primiţi o echipare completă pentru o utilizare cotidiană:

  • ecran OLED de 0.78 inci cu rezoluţie de 128 x 80 pixeli rezistent la zgârieturi + buton fizic de tip touch control;
  • conectivitate bluetooth 4.2 LE, certificare 5ATM pentru scufundări în apă de până la 50 de metri;
  • baterie de 110 mAh ce promite o autonomie de până la 20 de zile;
  • 20 de grame greutate (8.5 grame fără brăţară).

Xiaomi Mi Band 3 mai dispune de un senzor de puls, accelerometru, permite verificarea numărului de paşi, a caloriilor arse, a ritmului cardiac, a orei exacte, a sedentarismului sau monitorizarea somnului. Brăţara va oferi informaţii în timp real atunci când alergăm, mergem pe bicletă, mergem la pas etc.

Pentru un număr limitat de unităţi puteţi achiziţiona Xiaomi Mi Band 3 pe gearbest.com la preţul de 23.59 dolari fără TVA, adică aproximativ 94 lei după aplicarea codului HKBAND. La momentul actual acest preţ este cu siguranţă best-buy. Ţinând cont că livrarea este gratuită, iar pachetul nu foarte voluminos, cred că aveţi toate şansele să evitaţi plata TVA-ului. Transportul este gratuit prin Belgium Post.

Preţul acesta competitiv pentru Xiaomi Mi Band 3 vine în contextul campaniei “Epic deals Vault Opens”. Aceasta include numeroase alte atracţii pe care le puteţi descoperi aici. Iată şi alte oferte atractive:

  • Tableta Xiaomi Mi Pad 4 cu 4 GB RAM şi 64 GB spaţiu de stocare – 222.99 dolari după aplicarea codului 72sellGB-TA (890 lei fără TVA);
  • Smartphone Xiaomi Mi A2 Lite cu 3 GB RAM şi 32 GB spaţiu de stocare – 155.99 dolari după aplicarea codului 72H-A2Lite (621 lei fără TVA);
  • Smartphone OnePlus 6 cu 6 GB RAM şi 64 GB spaţiu de stocare – 457.99 dolari (1826 lei fără TVA).