Smartphone

Huawei Honor Magic este cel mai nou smartphone al companiei chineze. Iese în evidență prin designul curbat, specificațiile ce-l încadrează în categoria premium, dar și prin alte funcții ce relevă R&D-ul făcut de către Huawei

Specificații Huawei Honor Magic;

  • display AMOLED de 5.09 inch cu rezoluție 2560×1440 pixeli, 577 ppi, raport display / corp de 69.9%;
  • procesor Hisilicon Kirin 950 de tip octa-core cu 4 x ARM Cortex-A72 la 2.3 GHz + 4 x ARM Cortex-A53 la 1.8 GHz, 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare, fără slot pentru cardurile microSD;
  • Android 6.0 Marshmallow cu Magic UI;
  • 4G cu viteze de până la 300 Mbps în download, Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi direct, hotspot, bluetooth 4.2, NFC, USB type-C, jack de 3.5 mm, cititor de amprentă;
  • 12 Megapixeli cu senzor dual – RGB și monocrom, cameră frontală de 8 Megapixeli;
  • baterie de 2900 mAh, 145 gr. și 7.8 mm grosime.

Prețul din China – aprox. 500 euro cu livrare din 25 decembrie.

Care sunt funcțiile care-l individualizează pe Honor Magic?

Designul – display curbat în ambele laturi, așa cum Samsung ne-a obișnuit pe smartphone-urile sale din categoria high-end, dar și partea spate este ușor curbată la Honor Magic + colțurile dispozitivului. Abia aștept să-l testez, să văd cum stă la partea de grip. Avem sticlă pe ambele fețe ale terminalului.

Cititorul de amprentă a fost poziționat sub display-ul de 5.09 inch, de obicei îl poziționau în spate ( Huawei P9 și P9 Plus, Huawei Nexus 6P, Honor 8 etc). De aici și un raport corp / display care nu impresionează, 69.9%. Hardware-ul pare a fi preluat de la Huawei P9, iar camera duală de la Honor 8.

Încărcare rapidă – baterie de 2900 mAh, nu impresionează prin valoarea afișată ci prin încărcarea rapidă. De la 0 la 90% în 30 de minute, cred că este un record în momentul de față. Mă rog, valoarea amintită este atinsă cu încărcătorul din pachet, încărcător botezat Huawei Magic Power. Bateria este fabricată dintr-o structură specială, pe bază de grafit.

Honor Magic Live – asistent digital ce folosește printre altele și o cameră infraroșu. Notificările sunt afișate doar ție sau celor pe care-i consideri de încredere și îi înrolezi pe dispozitiv. Mai sunt și alte elemente de AI – artificial intelligence: smartphone-ul recunoaște mâinile și privirea posesorului său și atunci când îl ridici de pe masă, ecranul se deblochează automat, iar când îl bagi în buzunar sau îl lași pe birou, în 1 secundă se închide. Când ești la drum cu mașina, îți recomandă să treci în Drive mode etc. Când intri într-o cameră întunecată, smartphone-ul îți recomandă să aprinzi LED-ul flash sub formă de lanternă ad-hoc.

Cum vi se pare Honor Magic? 

Sursa: AndroidAuthority.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.