HUAWEI HiLink a încheiat un acord cu Lebooo Electronic Technology și rezultatul este o periuță de dinți smart ce ajunge și în România. Se numește Leboo Smart Sonic, iar la 399 lei aș spune că promite multe.

În urmă cu câțiva ani am testat o periuță de dinți electrică cu funcții smart, iar prețul său și acum este de peste 1200 lei. De aici și o primă constatare pozitivă legată de costul adus de către periuță Leboo Smart Sonic.

Periuța Leboo Smart Sonic încorporează un acumulator de 2500 mAh, iar autonomia ar fi de până la 3 luni. Încărcarea de la 0 – 100% necesită 8 ore și o poți face de 4 ori / an. Poți conecta periuța de dinți la aplicația HUAWEI AI Life, iar aici primești sfaturi legate de o mai bună curățare a dinților, ajută la formarea unei rutine sănătoase etc.

Sunt 36 moduri de curățare (5 de curățare, albire, dinți sensibili, îngrijire și personalizare – 20 de planuri de curățare, unele dedicate pentru copii, femei însărcinate, curățarea de dimineața etc). Poți vizualiza prin aplicația AI Life: 6 zone și 16 suprafețe din cavitatea bucală, monitorizare în ritm real cu corectare a gesturilor de periere, monitorizare a presiunii spre a evita deterioarea smalțului și a gingiei. Periuța Leboo dispune de un nucleu magnetic cu 38000 de mișcări pe minut.

Sunt două variante de culoare: Cool Black și Crystal Diamond White. Are certificarea IPX7 în ce privește rezistența la cpntactul cu apa.

Declarație oficială:

„Prin lansarea periuței de dinți electrice Lebooo Smart Sonic în România, adăugăm o nouă piesă în ecosistemul Huawei. Prin intermediul interfeței HiLink, care a stat și la baza dezvoltării acestei periuțe, ne dorim să conectăm cât mai multe produse pentru o gestionare personalizată, dar și eficientă a stilului de viață propriu fiecăruia.”, declară Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România. „Ne bucurăm să venim cu un nou produs pe piața din România, care va ajuta consumatorii să aibă parte de o curățare inteligentă pentru dinți albi și strălucitori.”

Prețul recomandat este de 399 lei și o veți găsi în rețelele partenerilor Huawei.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.