Software

Huawei nu se află în cele mai bune relații cu Google și asta nu pentru că nu și-ar dori să colaboreze în continuare ci pentru că la mijloc a intervenit altcineva. Compania chineză încearcă să ofere cel mai nou software Android pe smartphone-urile sale, iar Mate 20 Pro se află în prim-plan.

În Olanda a început a fi oferit update-ul OTA spre Android 10 și EMUI 10 pe Huawei Mate 20 Pro.

Update-ul are…, 4.42 GB și code name-ul 10.0.0.136.

Cred că avem de-a face cu o lansare graduală, iar în viitorul apropiat s-ar putea și unitățile din România să treacă pe noul soft. Dacă aveți un Mate 20 Pro și primiți update-ul OTA, ar fi excelent să ne lăsați feedback în secțiunea de comentarii.

Huawei Mate 20 Pro este unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale companiei chineze pe care am avut ocazia să le testez.

EMUI 10 bazat pe Android 10 aș spune că aduce schimbări importante în interfața grafică, iar pe alocuri amintește de One UI de la Samsung (setările rapide + setările propriu-zise).

Sursa: GSMarena.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.