Smartphone

Se discută despre Samsung GALAXY Note 10 Lite de câteva luni bune. Era așteptat a fi anunțat alături de GALAXY Note 10 și Note 10 Plus, așa cum s-a întâmplat cu S10e, S10 și S10 Plus.

Au trecut săptămâni bune și GALAXY Note 10 Lite nu a văzut debutul oficial. Nici specificațiile sale nu sunt așa bine cunoscute.

Pe site-urile și blogurile de specialitate se discută faptul că Samsung ar fi reținut numele GALAXY Note 10 Lite, iar code name-ul pentru noul terminal ar fi SM-N770F.

Dacă colportăm informațiile din online s-ar putea să vedem un Note 10 Lite în viitorul apropiat. Dacă se păstrează rețeta de la S10e, Lite-ul din seria Note ar trebui să vină cu un ecran mai mic, cameră principală cu mai puțin senzori, cu siguranță și un stylus pe acolo pentru că face parte dintr-o anumită serie de terminale.

Personal, nu cred că va fi lansat un astfel de dispozitiv. Dacă era pregătit, Samsung l-ar fi adus la pachet cu Note 10 și Note 10 Plus, așa cum a procedat cu cele trei smartphone-uri din seria S10.

Răspunsul la întrebarea din titlu – 50%.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.